Sabtu, 21 Februari 2009

Celebrity Collage by MyHeritage

http://www.myheritage.com/collage

MyHeritage: Celebrity Collage - Family tree layout - Black and white photographs

9 ulasan:

Simahmail berkata...

hahahaha..

Macam bebudak je ibu ni. Application ni klik kat blog Angah Zamani.

Wah!.. kira cun juge le ye.. hahahaha..

Helmi Lassim berkata...

wah ibu pon nak wat jgk yer....
heheehe...
ok la tuh!

Zamani84 berkata...

Terkejut angah~ Ingatkan Britney Spears td ^^

Link ni pun Angah dpt dr Helmi :)

Simahmail berkata...

hehehehe...

Mie & Angah,
Ibu ni suke je niru u all ni.
Semalam boring bangat..tu yg try tu.
hahahaha...

Zamani84 berkata...

Cuba la Ibu tepek gambbar hubby pulak
tengok mcm siape
kik kik

Simahmail berkata...

Angah..
ye tak iye..
Nanti, ibu tepek kat sini.
hehehehe...

Simahmail berkata...

Dah buat dah angah..

lambek bona lak keluar nye..
Waduh!, suamiku goman artis jepun le pulak...
huhuhu..

Shikin JD berkata...

wah ibu pun tak nak kalah...
mama pun nak wat gak
tapiiiiiiiiiiiiii, warrrrrrrrrghhhhh
tak tau camne nak wattttttttttt

hehehehehe

Simahmail berkata...

mama...
klik je kat url tu...

hanya perlu upload gambar mama kat laptop tu. Then, ikut arahan. Boleh punye.
Ibu pun...mula-mula tak jadi. Lama-lama ok gak akhir nye.

Cubelah mama...

Photos to share...

PESANAN TUAH ( dari http://abangtuah.blogspot.com/2008/12/tigers-that-miow.html )

PESANAN TUAH


MELAYU SEBENARNYA HEBAT,

MELAYU JUGA SEBENARNYA KUAT,

SILAP MELAYU MEMBUANG ADAT,

SILAP MELAYU KURANG MAUFAKAT,

SARANAN AGAMA TAK AMBIL BERAT,

AYOH MELAYU UBAH TABIAT,

SEBELUM MELAYU HILANG MARTABAT.


Asas falsafah kehidupan bangsa Melayu mengatakan bahawa

“ hidup bersendi adat, adat itu bersendikan syarak, dan syarak pula bersendikan Kitabullah.”

Adat bersaudara, saudara dipertahankan;
adat berkampung, kampung dijaga;
adat berbangsa, perpaduan bangsa diutamakan.