Ahad, 16 November 2008

MISI KETEMU NUBHAN af6...in person..BERJAYA





Salam & hello everyone out there.
I am one of members in Nubies Club. Jadi, memang le berhajat jumpa NUBHAN in person.
Akhirnya...pada 15 November, dapat le jumpa dia.
Nubhan memang cute tanpa misai tipis nya itu (walau pun selama ni..ibu suka sesangat tgk dia bermisai).
Jadi nak tayang le kat sini gambar kami berdua (itu pun...nasib baik kekawan Nubhan..ingat kan ibu to snap gambar berdua ngan Nubhan ni)....and gambar familyku: suami tercinta & anak-anak tersayang

*Tokwan*...

Kat sini, ibu nak rakamkan jutaan terima kasih kat Tokwan..kerana merealisasikan impian ibu jumpa Nubhan in person.

***************************NUBHAN******************************
Ibu doakan...moga selalu selamat & bahagia berada di dunia & di akhirat. Moga success selalu dalam kerjaya dia sebagai artis ni. Amin...

6 ulasan:

FaDLi berkata...

Iras btul2 gembira tgk Ibu gembira.. Akhirnyer dpt jgk Ibu jumpe Nubh..

Simahmail berkata...

Ye lah Iras.
Tapi...
ibu masih tak dapat jumpa Iras, Zamani, Fikri, Rafiq, Fadli, Ucu, Dyla, mamacutie, Ladym, Ilah, Thynnie, nord,erin dll tu...
Entah bila ye...

batu belah_batu bertangkup berkata...

saye pon nak sangat jumpe ibu...

Simahmail berkata...

Rafiq..

nanti ye..kita akan jumpa gak.
Bila & kat mana tu...tak tau lagi.
Apa pun, ibu akan curi peluang..seperti mana ibu dapat jumpa Nubhan semalam.
Agak rushing...tapi, dpt ketemu gak.
Itu pun...nasib baik Nubhan, Tokwan & kekawan sanggup tunggu...

Act..tak sabar nak jumpe semua nubies yg selalu hubungi/chat/berforum ni...

ladyM berkata...

akhirnya dpt gak jumpe nubhan in person...jumpe kek mane tu...so sekrg tunggu ms n ketika utk kita jumpa in person lak kan...insya'allah kan ketemu juge...tumpang gumbira..

Simahmail berkata...

LadyM...
thanks again...
Akak pun rindu kan semua...
tapi, entah bila dpt jumpa.

Photos to share...

PESANAN TUAH ( dari http://abangtuah.blogspot.com/2008/12/tigers-that-miow.html )

PESANAN TUAH


MELAYU SEBENARNYA HEBAT,

MELAYU JUGA SEBENARNYA KUAT,

SILAP MELAYU MEMBUANG ADAT,

SILAP MELAYU KURANG MAUFAKAT,

SARANAN AGAMA TAK AMBIL BERAT,

AYOH MELAYU UBAH TABIAT,

SEBELUM MELAYU HILANG MARTABAT.


Asas falsafah kehidupan bangsa Melayu mengatakan bahawa

“ hidup bersendi adat, adat itu bersendikan syarak, dan syarak pula bersendikan Kitabullah.”

Adat bersaudara, saudara dipertahankan;
adat berkampung, kampung dijaga;
adat berbangsa, perpaduan bangsa diutamakan.